Bloempotten & Bloembakken

Als bloemist of tuincentrum wilt u een zo volledig mogelijk assortiment bloempotten en bloembakken bieden. Omdat smaken en stijlen verschillen, heeft Chinoh een zeer ruime collectie bloempotten, cachepots, bloembakken, metalen emmers en plantenbakken in diverse materialen samengesteld. Als professional kan u onze producten los of per set bestellen. Levering kan door onze ruime voorraad zeer vlot.

Met Simply D stellen we u bovendien graag ons trendy merk van decoratiemateriaal voor. Ontdek het hier.

Lees meer over bloempotten en bloembakken

Bloempotten, cachepots en metalen emmers

Bloemen en planten in bloempotten of cachepots fleuren ieder interieur direct op. Chinoh levert cachepots, metalen emmers en bloempotten in diverse materialen en stijlen. Ideaal om te verwerken in complete bloemstukken maar ook zeer geschikt voor losse verkoop. Verkrijgbaar in vele maten, kleuren en vormen.

Bloembakken en plantenbakken

Met de bloembakken en plantenbakken van Chinoh maakt u van iedere tuin of terras een sfeervolle omgeving. Naast de plantenbakken voor buiten, vindt u bij ons ook bloembakken geschikt als interieurobjecten voor binnen. Ook leveren wij kleinere formaten bloempotjes en zinken emmertjes voor het interieur.

Bekijk hieronder en greep uit onze ruime collectie bloempotten en bloembakken. Voor een compleet overzicht van onze producten bezoekt u onze webshop (online catalogus). Vraag hiervoor vrijblijvend uw inloggegevens aan via het contactformulier. Kom ook gerust eens langs in onze showroom in Waregem,