Decoratiemateriaal

Verkoopt u decoratiemateriaal voor in of rond het huis? Bekijk dan vooral ons uitgebreide aanbod in decoratie artikelen. Verkopen is altijd gemakkelijker wanneer u een unieke en opvallende collectie producten biedt. Originaliteit vindt u bij Chinoh in onze bijzondere materiaalkeuzes voor decoratie artikelen.

Bekijk hier een greep uit onze collectie en bestel per stuk of per set. Door een ruime voorraad kunnen wij een snelle levering garanderen. Bezoek voor een compleet beeld ook eens onze showroom in Waregem.

Met Simply D stellen we u bovendien graag ons trendy merk van decoratiemateriaal voor. Ontdek het hier.

Lees meer over decoratiemateriaal

Decoratie artikelen

De decoratie artikelen van Chinoh zijn een goede aanvulling op het assortiment van interieurzaken, bloemisten, tuincentra en decoratiewinkels. Bij het samenstellen van de collecties volgt Chinoh de trends op de voet. Hierdoor kunnen wij u een bijzondere collectie decoratiematerialen bieden, volledig in stijl met de huidige trends.

Decoratie groothandel

Chinoh is de decoratie groothandel bij uitstek. Sinds 1972 importeren wij unieke decoratiematerialen uit het Verre Oosten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat kwalitatieve decoratie artikelen te leveren tegen budgetvriendelijke prijzen.

Bekijk hieronder een deel van ons assortiment. Voor een volledig beeld van de collectie vraagt u via het contactformulier uw inloggegevens aan voor onze webshop (online catalogus).  Hier kan u vrijblijvend rondneuzen tussen de decoratie artikelen of direct een bestelling plaatsen.