Geschenkverpakkingen

De kunst van originele cadeaupakketten is een unieke geschenkverpakking voor uw producten. Chinoh beschikt over een collectie authentieke cadeauverpakkingen en wijnverpakkingen. Maak een keuze uit diverse geschenkdozen, flesverpakkingen en geschenkzakjes voor een passende en betaalbare geschenkverpakking voor uw producten.

Lees meer over geschenkverpakkingen

Cadeauverpakkingen - geschenkzakjes en geschenkdozen

Onze geschenkzakjes en geschenkdozen zijn ideale cadeauverpakkingen voor verzorgingsproducten, delicatessen, dranken of textiel. Een groot deel van onze collectie is voedingsgeschikt en hierdoor ideaal voor traiteurs, drankenhandels en delicatessenzaken.  Ook levert Chinoh geschenkverpakkingen voor cosmeticazaken en diverse retailbedrijven. 

Geschenkverpakking wijn

Wilt u uw klanten een originele flesverpakking voor wijnen en/of dranken bieden? Bekijk dan eens onze wijnverpakkingen voor enkele of meerdere flessen. Deze geschenkverpakkingen zijn gemakkelijk in gebruik en de herkomst en kwaliteit van uw wijnen blijft steeds zichtbaar.

Op deze pagina vindt u een impressie van onze geschenkverpakkingen. U bestelt onze artikelen per stuk, per set of u kan een bestelling op maat plaatsen voor grotere aantallen. Vraag voor een volledig overzicht uw inloggegevens aan en bezoek vrijblijvend onze webshop (online catalogus). Contacteer ons via het contactformulier.