Manden voor thuis

Speciaal voor decoratiewinkels, tuincentra en interieurzaken levert Chinoh een uniek samengestelde collectie manden voor thuis. Met een ruime keuze in decoratieve rieten manden, rotan manden en kunststof manden zijn er producten voor ieders wens en interieurstijl.

Chinoh levert onder andere opbergmanden, houtmanden en wasmanden maar ook rieten plateaus, broodmanden, picknickmanden en boodschappenmanden. Alle producten zijn los of per set verkrijgbaar in diverse formaten en snel leverbaar door onze zeer ruime voorraad.

Lees meer over manden voor thuis

Rieten manden en rotan manden

Rieten manden en rotan manden zijn zeer populaire en tijdloze woonaccessoires die bij vele interieurstijlen passen. Bij Chinoh vindt u vele soorten rieten manden, onder andere opbergmanden, linnenmanden en wasmanden, maar ook houtmanden voor de haard en rieten plateaus. Ook in (Kobo) rotan manden biedt Chinoh een uniek assortiment van kwalitatieve producten. 

Opbergmanden, kastmanden en houtmanden

Ruimte besparen wil iedereen, het liefst ook nog op een praktische en stijlvolle manier. De opbergmanden en kastmanden van Chinoh zijn hierin de ideale oplossing. Onze praktische opbergmanden zijn een lust voor het oog en kunnen keer op keer gebruikt worden door hun perfecte kwaliteit. Bekijk ook eens onze prachtige houtmanden voor haardhout. 

Picknickmanden, rieten wasmanden en broodmanden

Naast decoratieve manden en opbergmanden bestaat onze collectie ook uit praktische woonaccessoires. Wat dacht u van authentieke picknickmanden, rieten wasmanden en linnenmanden of sfeervolle broodmanden voor op de ontbijttafel?

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment rieten manden voor thuis. Wilt u een compleet overzicht van onze manden? Vraag dan via het contactformulier uw inloggegevens aan voor een vrijblijvend bezoek aan onze webshop (online catalogus). U kan ook rondneuzen tussen onze complete collectie in onze showroom te Waregem!