Over Chinoh

Chinoh volgt de laatste decoratietrends op de voet en ontwikkelt uitgebreide zomer- en wintercollecties op basis van een brede markt- en productkennis. Ons merk Chinoh Essentiel biedt een ruim assortiment geschenkmanden, geschenkverpakkingen en basisartikelen voor bloemisten. 

SimplyD by Chinoh is een decoratiemerk van Chinoh dat in 2015 gecreëerd werd naar aanleiding van de samenwerking tussen Josephine en Ingrid. Het verhaal achter deze nieuwe samenwerking? Wij kenden elkaar al jaren. Elk afzonderlijk hadden we een eigen succesvol bedrijf. Ingrid was al een hele tijd gespecialiseerd in de creatie en inkoop van decoratieartikelen en Josephine in gebruiksartikelen zoals bloempotten, manden en cadeauverpakkingen. 

Maar wat als we deze 2 passies nu eens samenbrachten? Zo ontstond het nieuwe merk SimplyD by Chinoh. Een samenwerking tussen 2 powervrouwen. SimplyD verwijst naar de namen van de zaakvoerders Josephine en Ingrid, maar ook naar eenvoud. Want eenvoud is hét handelsmerk van Chinoh. Niet alleen op vlak van collecties, maar ook qua persoonlijkheid is eenvoud een basiswaarde van ons bedrijf.

Sinds de start in 2015 is er bij Chinoh en SimplyD veel in beweging. Het aantal artikelen is sindsdien verdubbeld, we verwelkomden heel wat nieuwe klanten en we bouwden een gloednieuwe showroom van 300 m². Samen met onze showroom in het station beschikken we nu over bijna 1000 m². 

De samenwerking tussen Ingrid en Josephine bracht ons duidelijk naar een hoger niveau! De klant en klantenbevinding staan altijd centraal. U kan dan ook altijd rekenen op een snelle levering van kwaliteitsvolle producten

Team

Josephine - Chinoh

Josephine

Algemeen bedrijfsleider
Chinoh - Ingrid

Ingrid

Bedrijfsleider
0475 79 29 55
Chinoh - Geert

Geert

Sales Manager
0478 56 69 41
Chinoh - Stéphanie

Stéphanie

Sales Manager
0479 70 55 46
Chinoh - Sofie

Sofie

Showroomverkoop & Marketing
Chinoh - Mieke

Mieke

Orderverwerking & Planning
Enia

Enia

Facturatie & Verzending
Serge

Serge

Magazijnmedewerker
Chinoh - Frederik

Frederik

Magazijnmedewerker
Philippe - Chinoh

Philippe

Magazijnmedewerker