Nieuws

Het reilen en zeilen in de verpakkingswereld.
geschenkverpakkingen bij Chinoh

De nieuwste geschenkverpakkingen bij Chinoh

Soms draait het echt om de verpakking en niet alleen om de inhoud! Terwijl de zon langzaam tevoorschijn komt en de natuur ontwaakt in al zijn pracht, zijn er tal van redenen om te vieren. 

Of het nu Pasen is, moeder- en vaderdag, communie- of lentefeesten of gewoon de eerste barbecues van het seizoen.  Een zorgvuldig uitgekozen cadeau verdient toch ook een mooie verpakking nietwaar? 

Neem een kijkje naar onze nieuwste verpakkingen!
 

Chinoh

Ontdek Chinoh’s beige en bruintinten in zowel de zomer- als wintercollecties

12 februari 2024

Vanaf begin januari zijn de collectiedagen bij Chinoh van start gegaan. Wie al kennis heeft gemaakt met beide collecties, heeft het ongetwijfeld opgemerkt: natuurlijke kleuren zijn helemaal terug in 2024. 

Beige zien we al een tijdje terugkomen in de collecties, maar dit jaar voegen we een extra dimensie toe door bruintinten toe te voegen. Dit kleurenschema creëert een prachtig ton-sur-ton effect, en het mooie is dat deze tinten geschikt zijn voor diverse woonstijlen.  

Bruintinten, zoals chocoladebruin, karamel en terracotta, brengen een warm en uitnodigend element in de ruimte. Ze roepen gevoelens op van gezelligheid en comfort. Bovendien lenen bruintinten zicht uitstekend voor combinaties met andere kleuren, zoals groen, oranje, rood, crème en vele andere tinten. Kortom, deze kleuren vormen de ideale basis voor jouw assortiment. 

 

Ontdek deze trend in enkele opvallende collecties van 2024! 

novafleur 2023

Novafleur 1-2 oktober 2023

20 juni 2023

Kent u chinoh nog niet en is waregem te ver weg? Dan heeft u de mogelijkheid om ons te leren kennen op de beurs Novafleur in tours. Voor meer info contacteer ons of bezoek de website van novafleur.

Collectiedagen Chinoh / SimplyD najaar 2023 - voorjaar 2024

Collectiedagen Chinoh / SimplyD winter 2023 en zomer 2024

20 juni 2023

Bezoek ons tijdens de collectiedagen en bestel 2 collecties in 1 bezoek. In onze permanente showroom (het station) kunt u de herfst/wintercollectie van SimplyD bestellen en ook de Chinoh essentiel artikelen. In onze preview showroom ontdekt u onze frisse lente/zomercollectie voor 2024. Bovendien krijgt u nog tot 4 september een extra korting op uw preview bestelling voor het voorjaar van 2024. 

Op maandag kunt u -zoals steeds- langskomen zonder afspraak. De rest van de week vragen wij om een afspraak in te plannen via sofie@chinoh.be, telefonisch op 056 60 74 30 of via uw vertegenwoordiger.

De collectiedagen lopen van 26 juni tot en met 4 september. De showroom is de hele zomer open, behalve tijdens de laatste week van juli. In de week van 30/07 tot 4/08 vragen wij om een afspraak te maken aangezien de meeste van onze medewerkers dan met verlof zijn. Maandag 14/08 zal de showroom gesloten zijn

Zomervakantie bij Chinoh

Zomervakantie Chinoh - SimplyD 2023

20 juni 2023

Binnenkort gaan wij er even tussenuit om de batterijtjes terug op te laden. Het magazijn is gesloten van 21 juli tot en met 6 augustus. 

De showroom zal gesloten zijn van 21 juli tot en met 30 juli. Tijdens de eerste week van augustus zullen we de showroom open houten, maar enkel en alleen op afspraak terecht. 

Opgelet maandag 14/08 maken we de brug en zullen we dus gesloten zijn.