Nieuws

Het reilen en zeilen in de verpakkingswereld.
Collectiedagen bij Chinoh winter 2021 en zomer 2022

Collectiedagen showrooms winter 2021 en zomer 2022

Vanaf 28 juni tot en met 13 juli en vanaf 9 augustus tot en met 31 augustus gaan de collectie dagen van Chinoh / Simply D door in onze showrooms te Waregem. U kunt niet alleen de nieuwste collecties herfst / winter 2021 bestellen maar ook in preview de collecties lente / zomer 2022. Wij verwelkomen u in stijl.

Op maandag kunt u vanaf 28 juni langskomen zonder afspraak. De rest van de week vragen wij u een afspraak te maken met ons sales team.

decoratie artikelen chinoh

Vakantie Chinoh

12 juni 2021

Chinoh zal deze zomer gesloten zijn van 17 juli tot en met 8 augustus

Chinoh sales team

Wij houden het veilig met uw hulp

20 oktober 2020

Uw bezoek aan onze showroom in Waregem kan erg veilig verlopen, dat gaven we u al mee. Hiervoor hoeft u enkel een afspraak te maken, zodat het hier niet te druk wordt. Wenst u zich momenteel liever niet te verplaatsen? Bezoek dan onze online catalogus / webshop deze is natuurlijk 100% corona proof.

geschenkverpakkingen

Eindejaarsverpakkingen door Chinoh

08 september 2020

Chinoh creëerde speciaal voor de eindejaarsfeesten een aantal unieke verpakkingscollecties. Deze willen we graag aan u voorstellen. Nu u ons niet op een beurs kunt ontmoeten, nodigen we u graag uit om onze collecties te ontdekken in onze showrooms. Om onnodige drukte te vermijden vragen we u om een afspraak te maken op voorhand. We ontvangen u graag van maandag tot vrijdag in de Vijfseweg te Waregem, België.